Mobiele Airco

Mobiele airco, verrijdbaar en gemakkelijk

Niet alleen in de tropen, maar ook in ons eigen land kan het soms flink warm worden. In de zomer kan het in huis erg warm zijn, ook 's nachts koelt het dan niet meer goed af, door de warmte komen we dan maar moeilijk in slaap. Met een airco kan de temperatuur geregeld worden, waardoor het tijdens warme perioden ook in huis heerlijk vertoeven is. 

 

Mobiele Airconditioning voor thuis

Gemakkelijk verplaatsbare airco

Steeds meer mensen kopen een airco voor thuis, met name de verrijdbare en gemakkelijk te verplaatsen mobiele airco´s worden vaak voor thuisgebruik gekocht. Overdag doet de verplaatsbare airco op wielen dienst in de huiskamer, 's nachts staat de mobiele airco in de slaapkamer om een goede nachtrust te garanderen.

 

Airco voor verkoeling, maar ook voor verwarming

Airco in alle seizoenen gebruiken

De airco fungeert tegenwoordig steeds vaker als all round klimaatbeheersing, de airco is het meest bekend voor het zorgen voor koelte in de zomer, maar er zijn ook airco's die kunnen bijverwarmen.

 

Mobiele Airco's met extra functies

Mobiele airco met timer of afstandsbediening

Mobiele airco's zijn ook verkrijgbaar met een aantal extra functies, voor nog meer comfort en gemak thuis. Extra functies op een mobiele airco kan bijvoorbeeld een timer zijn of een airco met een afstandsbediening zodat de airco comfortabel vanaf de bank of vanuit bed bedient kan worden.

Airco in de slaapkamer

Een stille airco voor in de slaapkamer?

Dan kan een split-unit airco met een hoog koelvermogen uitkomst bieden. Ook is het bij het kopen van een mobiele airco van belang om op het koelvermogen van de verrijdbare airco te letten in verhouding tot hoeveel vierkante meter kamer de airco moet koelen of verwarmen. Wij adviseren u hier graag over.

 

Is een Mobiele Airconditioner wat u zoekt?

Wilt u een verrijdbare Airconditioner en wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op voor de voor u meest geschikte airconditioner, wij adviseren u graag. Ons telefoonnummer is 0180-590437 of stuur ons een emailbericht!

Handelsonderneming E.A. van Buuren

Jan Tomstraat 8
2941 CD LEKKERKERK
Nederland

Email ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel: 0180-590437

S5 Box

Login

S5 Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.