Cassette Airco Modellen


Cassettemodel Airconditioning: bijna onzichtbare airco


Airconditioner voor grote ruimtes

Het cassettemodel airconditioning zijn bijzonder geschikt voor plaatsing in grote ruimtes zoals bijvoorbeeld kantoren, restaurants, winkels, kapperszaken en meer. De Cassette Airco wordt in het plafond ingebouwd waardoor de airconditioner nagenoeg onzichtbaar is.


Kleine en compacte airconditioner

De kleine en compacte afmetingen van het cassettemodel bieden de mogelijkheid om een airco in te bouwen in plafonds met een beperkte inbouwruimte, bijvoorbeeld in een verlaagd (systeem)plafond.

 

Gelijkmatige luchtstroom


Fluisterstille airconditioner 

Bij dit type airconditioner wordt de lucht in verschillende richtingen de ruimte ingeblazen, dit zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie in de ruimte. Met een Cassettemodel Airconditioning is de luchtverdeling in de ruimte ideaal en is de airco fluisterstil. 


Frisse lucht van buiten

De cassettes van dit type airconditioner kunnen de lucht in een ruimte verversen door aanzuiging van frisse lucht van buiten. Zo ontstaat er binnen een comfortabel, verfrissend en aangenaam klimaat.

Airco cassette units zijn er zowel met een grote als een kleine capaciteit, het plaatsen van een Cassette Airco is daardoor zowel geschikt voor in een bedrijf als in huis.

 

Alle seizoenen een comfortabel binnenklimaat


Een airco kan zowel koelen als verwarmen

Geniet zowel in de zomer als in de winter van een comfortabel klimaat! Airconditioners zijn leverbaar in uitvoeringen die zowel kunnen koelen als verwarmen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Luchtvochtigheid regelen met een airconditioner 

Niet alleen de temperatuur is te regelen met een airconditioner, ook de luchtvochtigheid kan met een airconditioner geregeld worden wanneer de airco beschikt over een luchtvochtigheidsfunctie.

 

Weten of een Cassette Airconditioner voor u geschikt is?

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over airconditioners. Neem contact met ons op voor de voor u meest geschikte airconditioner, wij adviseren u graag. Ons telefoonnummer is 0180-590437 of stuur ons een emailbericht!

Handelsonderneming E.A. van Buuren

Jan Tomstraat 8
2941 CD LEKKERKERK
Nederland

Email ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel: 0180-590437

S5 Box

Login

S5 Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.