Airconditioner

Airconditioner, gebruiken als verwarming of om te koelen

Een airco in uw woning of in uw bedrijf voor een aangename temperatuur

Een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of in uw bedrijfsruimte? Bij E.A. van Buuren bent u aan het goede adres voor een airconditioningsysteem die bij u past. Moderne airco's zijn zuinig, intelligent en passen in elke woonstijl en in elk bedrijf!

Koelen en verwarmen met een airco

Naast het op de gewenste temperatuur brengen van de lucht, want niet alleen koelen maar ook verwarmen behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden!, zorgt de betere airco tegenwoordig ook voor zuivering van de lucht en de juiste luchtvochtigheid.

Prettiger voelen met een airco in huis

Door de betere luchtomstandigheden met een airconditioning voelt u zich beter! Met een airconditioner bent u gedurende de dag actiever door de aangename lucht met de juiste temperatuur en tijdens warme zomernachten kunt u heerlijk slapen in een prettig koele slaapkamer.

 

Waarom Airconditioning?

Een airconditioner behandeld de lucht in een ruimte met als doel een ideale temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid en een goede luchtcirculatie te verkrijgen. Airconditioning is dus meer dan alleen het koelen van werk- of leefruimte. Met een airconditioner geniet u het hele jaar door van een comfortabel klimaat!

Mogelijke functies van een airconditioner:

  • De luchttemperatuur koelen
  • De luchttemperatuur verwarmen
  • De lucht reinigen en filteren
  • De lucht ontvochtigen
  • De lucht in een ruimte ventileren

 

Koelen van de temperatuur met een airconditioner

Is het warm buiten? Met een airconditioner koelt u binnen de lucht naar het gewenste klimaat. Een airconditioningsysteem biedt een naar wens regelbare temperatuursbeheersing. Creëer steeds uw eigen comfortabele klimaat en adem gezonde, zuivere lucht in, in alle weersomstandigheden!

 

Verwarmen van de temperatuur met een airconditioner

Airconditioners met krachtige luchtstroom om overal te koelen of te verwarmenVeel aircosystemen bieden ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen, in dat geval is het de ingebouwde warmtepomp die zijn werk doet. Van een airconditioner met 'kachel-functie' heeft u in elke seizoen van het jaar plezier, in de zomer gebruikt u de airco om te koelen, in de winter als verwarming!

 

Airconditioners ontvochtigen en reinigen de lucht

Airconditioningsystemen ontvochtigen de lucht en steeds meer airconditioners worden uitgerust met ingebouwde luchtreinigers.

Vanwege isolatie-eisen worden huizen tegenwoordig zodanig gebouwd dat ze de warmte zo veel mogelijk binnen houden. Gevolg hiervan is dat de natuurlijke ventilatie van woningen sterk gereduceerd is. De warmte wordt wel zoveel mogelijk binnen gehouden, maar dat betekent ook dat het vochtgehalte in de woning stijgt omdat de woning niet geventileerd wordt. Door recirculatie van de lucht, dag na dag, krijgen bacteriën en schimmels de kans zich te vermenigvuldigen. Een luchtvochtigheid van maximaal 50% reduceert de overlevingskans van deze schadelijke bacteriën en schimmels waardoor er een gezondere luchtklimaat ontstaat.

  

Luchtzuivering met een airconditioner

Veel aircosystemen kunnen de lucht in een ruimte zuiveren omdat ze zuivere, gezonde lucht kunnen produceren. Veel binnenunit-airconditioners worden standaard uitgevoerd met filters die stof, pollen en rook filteren. Zeer geschikt voor mensen met allergieën.

 

Ventileren met behulp van een airconditioner

Een van de mogelijkheden is het integreren van een ventilatie-functie in een airconditioner. Wanneer de airco voorzien is van een ventilatie-functie, vervangt de airconditioner lucht van binnen door verse frisse buitenlucht. De ventileer functie kan zelfstandig gebruikt worden, afzonderlijk van de koel-functie van een airconditioner.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Vraag ons naar alle mogelijkheden van een airconditioner. Wij geven u graag advies over de voor uw situatie meest geschikte airconditioner. Naast airconditioning systemen, is E.A. van Buuren gespecialiseerd in het installeren en aanleggen van CV-installaties en ventilatiesystemen.

Handelsonderneming E.A. van Buuren

Jan Tomstraat 8
2941 CD LEKKERKERK
Nederland

Email ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel: 0180-590437

S5 Box

Login

S5 Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.